Ebba Åkerstedt

Kategori: Träning

Stressmoment i mitt liv

Idag är söndagsångesten på topp för känner mig extremt stressad angående skola, träning och körkortet som ska tas. Jag ångrar stort att jag inte tog tag i körkortet under sommar istället för att behöva tänka på det nu samtidigt som skolan är igång igen. Träningen känns jobbigt för det känns som det tar en massa extratid som jag egentligen skulle behöva för att plugga, men samtidigt är det något som måste göras och dessutom tycker jag att det är jätteroligt att träna. Skolan behöver jag väl inte ens nämna varför jag är stressad över. 

Igår blev det ett benpass på gymmet med Hanna. Efter två av fem olika övningar blev vi helt själva på gymmet, vilket jag aldrig varit med om förut men det var skönt. Det här är ett träningspass jag behöver köra minst en gång i veckan för jag har en knäskada som jag behöver stabilisera upp, vilket endast kan göras om jag tränar lårmusklerna runt knät osv. Att stärka musklerna är även det enda som gör att jag en dag kanske kan operera knät. 

Ha det bra!<3

Benpass på Gymmet

Idag blev det att jag och Hanna åkte iväg till gymmet och körde ett benpass. Det var skönt och jag är så glad över att jag har kommit igång med träningen igen. Nu ska jag snart åka hem till Hanna för vi ska åka till Ullared från Örebro inatt och då skjutsar hennes pappa oss till busstationen i Örebro. Jag är supertaggad på Ullared och jag ska unna mig att spendera på mycket saker när jag ändå åker iväg. Vi kommer hem därifrån ganska sent så vi får se om jag orkar blogga imorgon, annars får ni en uppdatering på söndag!

Ha det bra!<3

Body Balance

Då kom man hem ganska nyss från ett härligt Body Balance pass och gud vad skönt det är att träna! Jag var iväg med Hanna och Julia, och att ha träningskompisar med sig gör det bara ännu roligare. Ber om ursäkt att bilderna är så suddiga, det beror på att jag tog dom i all hast, men jag hoppas ni står ut haha. 

Just nu sitter jag med en hårinpackning i håret som snart ska sköljas ur och efter duschen blir det att göra havregrynsgröt. Mums!

Ha en bra kväll!<3

Upp