Ebba Åkerstedt

Snart dags

Hello! Nu är det snart dags för vi åker imorgon natt!! Jag försöker träffa så många som möjligt innan jag åker för jag ska ändå vara borta ett tag och jag kommer sakna alla! Så i onsdags jag hade mitt sista jobbpass på två månader och i torsdags åkte jag och Ebba in till Örebro för att vaccinera oss, men även för att köpa med lite småsaker hem som vi behöver till resan. Jag köpte bland annat en actionkamera som är waterproof i upp till 30 meter så jag kan ta lite roliga bilder och videos! Efter det träffade vi även Wilma så vi bokade bussen vi ska åka med där nere och vi köpte en sån här hop on hop off resa från Sydney till Cairns så vi kan gå på och av när och vart vi vill där bussen åker, vilket är perfekt eftersom vi ska ta resan lite som det kommer! 

I fredags träffade jag Jonna och Astrid. Tanken var först att vi skulle ta en utekväll på O´Learys med bowling där, men sen ville vi ta en lugn kväll så vi ville bowla på Nobel istället, men det slutade med att vi satt hemma i Jonnas säng med en film på tvn och så spelade vi sällskapsspel och det var supermysigt! 

Igår åkte jag hem en snabbis till Malin för att träffa henne och Julia. Malin hade bakat supergoda chocolate chip cookies och självklart drack vi kaffe till det! Jag kunde inte stanna så länge dock för vid fem skulle jag ut och äta med familjen på Katrinedalskrogen där jag åt Black and White och det var det godaste jag ätit på länge så jag tipsar! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas