Ebba Åkerstedt

Newcastle

Hello! Just nu är vi i Newcastle och vi fastnade här lite längre än planerat... det var meningen att vi skulle åka härifrån ikväll, men så dumma som vi är så tänkte vi inte på att bussarna vi åker med mycket väl kan vara fullbokade ju närmre datumet man kommer så när vi skulle boka platser så var alla platser upptagna. Vi tänkte ju att vi skulle åka ända upp till Byron Bay men då skulle vi behövt stanna här ännu en natt eller två så därför åker vi till Coffs Harbour först. Och det är faktiskt väldigt fint där också så det lilla stoppet gör ingenting!

Här i Newcastle har vi det dock väldigt bra för det är fräscht och vi har träffat så många roliga människor!! Vi har även varit på Blackbutt Resurve där vi bl.a. fick se koalor som var supersöta! Igår tog vi en busstur till Nelson Bay där vi åkte med en båt ut för att titta på delfiner! Det var häftigt, men man såg dom inte jättebra tyvärr. Påväg in mot hamnen igen sänkte dom ner ett nät i havet som man fick klättra ner i om man ville så blev man typ dragen efter båten. Idag tog vi en dag på stan så vi gick runt och tittade i lite olika affärer så jag köpte en klänning och ett skärp idag och jag är nöjd!

Nu chillar vi i sällskapsrummet på vårt hostel för det är så varmt ute, 34 grader, och vi väntar på kvällen för hostellet håller i en gratis BBQ kväll. Och imorgon blir det en baddag innan vi åker vidare.

Ha det bra!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas