Ebba Åkerstedt

Framme

Hej! Nu är vi framme och incheckade på vårt första boende Elephant Backpacker som vi spenderat första natten på nu och det är helt okej. Lite ofräscht i köksutrymmet då det kryper små kackerlackor så vi kommer nog inte spendera så mycket tid där.

Vi kom fram morgonen den 8:e, men egentligen skulle vi kommit fram kvällen dagen innan. Anledningen till förseningen var att vårat flyg var tvunget att ”nödlanda” i Iran för att en passagerare fick panikångest och inte fick tillräckligt med luft och det resulterade i ca 3,5h försening så självklart missade vi flyget till Sydney... Men det betydde även att vi fick en gratisnatt på ett väldigt fint hotell i Qatar där vi fick ett varsitt rum haha. Så vi fick sova några timmar innan vi skulle vidare vilket behövdes då det inte blev så mycket sömn på flyget till Sydney som var 14h långt.

Så första dagen spenderade vi för det mesta genom att promenera runt i staden och i Botanical Garden och då hittade vi även Sydneys operahus. Självklart letade vi även rätt på donken där vi käkade. Idag får vi se vad vi hittar på! Ha det bra!

PS: av någon anledning försvann texten på det förra inlägget så fick ta bort det...

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas