Ebba Åkerstedt

Blue Mountains & Bondi Beach

Hejsan! Så sedan sist har vi varit ute på en barrunda där vi träffade lite roliga människor och hade väldigt trevligt. Dagen efter tog vi det lite lugnt så vi tog en promenad till donken där vi åt frukost och sen la vi oss i en park där vi bara tog det lugnt och hade det skönt! Planen var ju då att vi skulle ligga i skuggan för att skydda oss från solen då vi inte smörjt in oss, men tillslut låg vi i solen iallafall för det blåste så mycket så det blev kallt.

Dagen därpå, alltså igår, åkte vi till Blue Mountains som ligger ett par timmar utanför Sydney och vi tänkte ju liksom att ja men det är lite vandring på en grusstig uppför värdet typ. Inte riktigt. Det var sååå många trappor som man först skulle ta sig ner för och benen darrade tillslut och när man kom ner till marken gick vi lite i skogen, där vi även såg vår första orm, men som tur var, var den superliten. Iallafall så var vi ju i princip klara att dö när vi klättrat upp för dom trapporna igen haha... det var en häftig upplevelse men jag tror inte att jag skulle göra det igen, även om jag rekommenderar!

Idag spenderade vi dagen på Bondi Beach och stekte o solen och badade i havet. Det var så fint där och så himla härligt! Idag var sista dagen i Sydney så när vi kom tillbaka från Bondi åt vi lite innan vi tog våra väskor till greyhound bussen som tog oss till Newcastle. Och vi är så mycket mer nöjda med detta hostel! Det är så himla mycket fräschare och vi har redan träffat väldigt trevliga människor!

Nu ska jag sova så godnatt! Ha det bra!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas