Ebba Åkerstedt

Packning på G

Hejsan! Nu är det precis en vecka tills jag åker till Australien och jag började packa lite redan igår för att jag verkligen ska kolla igenom allt och få med mig det som är nödvändigt, och endast det som faktiskt är nödvändigt. Jag kan säga att det inte är helt lätt att packa för sju veckor när man ska leva ur en ryggsäck under den tiden. Men det på bilden är det mesta av allt jag ska ha med så det tar sig! Nu kan jag iallafall njuta helt och hållet åt att vi ska åka, vilket jag inte riktigt har kunnat gjort innan eftersom det har varit lite strul med mitt visum... Till att börja med så fick jag aldrig något mail som innehöll visumet, utan jag såg bara på sidan jag ansökte om det att det var godkänt, men till slut hittade jag det. Då var ju bara problemet att jag glömt skriva i mitt mellannamn i visumet, men som står i mitt pass... Och det ska ju alltid vara något som är fel och eftersom visumet måste matcha med passet till 100 % så var jag tvungen att ansöka om ett nytt visum. Vilket jag gjorde i fredags, men då var det ju helg i Australien redan så jag fick vänta tills måndag för att få reda på det och till min lättnad så blev det också godkänt!(!!!!) så nu har jag ett giltigt visum!

En annan sak som inte är helt lätt är ju vad man ska ha på sig när man åker till flygplatsen för det går ju inte att ha en vinterjacka på sig när det är 30 grader varmt där nere. Men jag har iallafall hittat ett par jeans som jag ska ha på mig. Idag träffade jag även Jonna för första gången på två månader för hon kom hem från Barcelona igår så jag fick en jättefin vårjacka av henne som jag tänker ta med! Så är väl planen att jag har på mig något som är någorlunda varmt under, men så har jag också tänk att jag ska ha en filt med mig som jag bara kan slänga när vi kommer fram till Arlanda. 

Nu kommer snart Astrid och Jonna hem till mig för vi ska ha lite myskväll just för att Jonna kom hem igår!! Sen ska vi ha sleepover hemma hos Jonna. Såklart. 

Ha det bra!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas