Ebba Åkerstedt

En veckas sammanfattning

Hej hopp hallå! Nu var det ett litet tag sen igen så jag tänkte att jag ska sammanfatta lite vad jag gjorde de senaste dagarna. Just nu är jag hemma på timmar från jobbet, aka jobbar delad tur, aka att jag redan har jobbat sju till elva men ska tillbaka till jobbet igen kvart i fyra till nio. Egentligen jobbar vi bara delade turer på helgerna men eftersom jag är vikarie och jättemånga är sjuka just nu så hoppade jag in ikväll också. Men sen ska jag vara ledig fredag, lördag och söndag. 

För några dagar sedan sov jag hos Astrid, vilket var lika mysigt som vanligt och vi gjorde iordning så himla goda fruktskålar som vi åt på kvällen innan vi gick och la oss. Supergott!! Vi vaknade ganska tidigt dagen därpå och gjorde frukost innan vi gick till gymmet och körde ett pass. 

Vi har även varit på bio den här veckan och sett Fifty Shades Freed som iallafall jag tyckte var bra! Astrid tyckte inte den va bra haha. 

Igår var det även alla hjärtans dag men eftersom jag inte har någon Valentine så var jag hemma och firade brorsan som fyllde 22år! Supertrevligt!

Ha det bra tills nästa gång!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas