Ebba Åkerstedt

Ett sista hejdå

I morse lyfte Hannas flyg till USA som kommer vara hennes hem det kommande året och det känns så sjukt. Det är något alla har vetat om hur länge som helst, men det har inte känts verkligt förrän nu när det faktiskt händer. Det är jobbigare än jag trodde att det skulle vara för vi har ju pratat om det här jättemycket och jag har varit positiv, peppat henne och varit glad för hennes skull. Det är jag såklart fortfarande! Det är bara det att jag kommer sakna min bästis. 

Eftersom hennes flyg gick i morse från Stockholm så åkte hon dit inatt och därför fick jag säga mitt hejdå igår en stund på kvällen. Jag kan ju bara säga att det var supernära att jag började gråta. För vi har ändå varit vänner i ungefär 13-14 år och sett varandra i stort sett varje dag då vi gått på samma skola och i samma klass i alla år. Men jag vet att hon bara är ett telefonsamtal bort och tur är väl det. 

Innan jag träffade Hanna igår så städade jag rummet och hjälpte pappa med lite handling osv. Sen åkte jag och mamma ner en snabbis till stan för jag ville köpa ett ljusfat och ljus för att ladda upp inför hösten för den närmar sig med stormsteg! Trots att det inte hade gjort något om sommaren var längre så tycker jag att det är så himla mysigt med hösten, med allt regn och varma kläder och ljus. Det är även vid den här tiden som jag börjar dricka te igen för av någon anledning så dricker jag inte det på sommaren. Antagligen för att jag tycker det blir för varmt. 

Nu ska jag fortsätta dricka mitt te och njuta av min lediga dag med en bra bok, så får ni ha en toppendag!<3

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas