Ebba Åkerstedt

Älskade höst

Hej mina fina läsare! 

Trots att hösten snart förvandlas till vinter så måste jag bara skriva ett uppskattningsinlägg till just hösten som jag älskar så mycket! Många tycker inte om hösten eftersom den i stort sett representerar slutet av vår korta sommar, och just i år när det knappt har känts som att vi haft någon sommar så blir det ju ännu jobbigare med hösten och det är väl kanske det enda som gör att jag tycker det blir lite tråkigt... Att sommaren är över. Men, men det är ju så årstiderna fungerar så jag försöker se det positiva i det även fast det går sämre vissa dagar. Jag tycker bara att det är så mysigt när man får börja ha på sig lite varmare kläder för det finns så himla mycket att välja på i klädesväg då för man kan ha lite allt möjligt på sig. Dessutom blir det mycket roligare med olika skor och jackor också! 

Och inte för att tala om alla färger som hösten för med sig! Solnedgångarna blir så vackra, och häromdagen var hela himlen rosa/grå och det blev ett så häftigt ljus med alla gula löv. Lövens färgstänk har nog mycket med att göra att jag tycker om hösten också för det ger lite färg till det annars gråa vädret. 

I år tog jag mig även ut på en liten photoshoot tillsammans med Vilma! Jag tycker egentligen inte om att bli fotograferad för jag tycker inte att jag är särskilt fotogenisk vilket gör att jag blir extremt stel när någon tar kort på mig och det resulterar ju självklart i att jag inte bli bra på bilderna haha... Men jag har velat ha fina höstbilder väldigt länge och förra året tog jag aldrig tag i det så nu tog vi oss iväg och åkte runt till lite olika ställen här i Karlskoga och jag blev faktiskt riktigt nöjd med bilderna!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas