Ebba Åkerstedt

Shoppaholic

Hej på er! Hoppas att ni haft en hittills bra dag och har sol precis jag som här i Karlskoga! Idag jobbade jag från 07:00 till 12:00 så det var ett kort pass och för en gång skull lyckades jag ta mig ur sängen 05:30 för att hinna med en god frukost och lite serietittande. En lugn morgon helt enkelt!

Hur som helst så var jag på stan med Vilma och Jasmine igår för Jasmine ville titta på lite smink osv eftersom det är Halloweenfirande idag på Statt! Tanken var att jag bara skulle följa med som moraliskt stöd typ och absolut inte köpa något, men så blev det inte... Enda sedan jag fick jobb och började tjäna mina egna pengar så har jag blivit lite utav en shoppaholic och igår handlade jag saker för drygt tusen kronor. Fast det var ju helt okej pris om man tänker på att jag köpte två svarta jeans, en strapless bra, ögonskuggsborste, vaxremsor, två par lösögonfransar och ögonskuggor. Dessutom var det extrapris på allt jag köpte och det gillar vi! Den lilla vita boxen med olika produkter i fick jag på köpet inne på kicks och jag antar att det var för att jag köpte en hel del andra grejer. 

Smile(y)!!!

Hej hej! Min dag har varit väldigt kort för jag vaknade halv 12 idag och gick inte ur sängen förrän klockan 12... Och jag börjar jobba 15:45 så det är bara att åka snart. Men jag tänkte att jag skulle hinna med ett kort inlägg först för att berätta att jag har piercat mig nu! Det fick bli en smiley som tanken var och jag gjorde det på Big Slick Tattoo i Örebro i onsdags tillsammans med Jonna och Astrid. Och jag är supernöjd! 

Det gjorde inte så ont som jag trodde att det skulle göra men jag var såklart jättenervös innan, men det gick så himla snabbt att man knappt hann tänka på det. Det som gjorde mest ont var när han drog ut nålen han gjorde hålet med och skulle stoppa i smycket för han fick trycka lite för att få in den. Efteråt gjorde det dock inte ont alls. Det känns ju såklart väldigt ovant att ha den i munnen för man känner ju av den hela tiden, men det blir bättre och bättre.

Älskade höst

Hej mina fina läsare! 

Trots att hösten snart förvandlas till vinter så måste jag bara skriva ett uppskattningsinlägg till just hösten som jag älskar så mycket! Många tycker inte om hösten eftersom den i stort sett representerar slutet av vår korta sommar, och just i år när det knappt har känts som att vi haft någon sommar så blir det ju ännu jobbigare med hösten och det är väl kanske det enda som gör att jag tycker det blir lite tråkigt... Att sommaren är över. Men, men det är ju så årstiderna fungerar så jag försöker se det positiva i det även fast det går sämre vissa dagar. Jag tycker bara att det är så mysigt när man får börja ha på sig lite varmare kläder för det finns så himla mycket att välja på i klädesväg då för man kan ha lite allt möjligt på sig. Dessutom blir det mycket roligare med olika skor och jackor också! 

Och inte för att tala om alla färger som hösten för med sig! Solnedgångarna blir så vackra, och häromdagen var hela himlen rosa/grå och det blev ett så häftigt ljus med alla gula löv. Lövens färgstänk har nog mycket med att göra att jag tycker om hösten också för det ger lite färg till det annars gråa vädret. 

I år tog jag mig även ut på en liten photoshoot tillsammans med Vilma! Jag tycker egentligen inte om att bli fotograferad för jag tycker inte att jag är särskilt fotogenisk vilket gör att jag blir extremt stel när någon tar kort på mig och det resulterar ju självklart i att jag inte bli bra på bilderna haha... Men jag har velat ha fina höstbilder väldigt länge och förra året tog jag aldrig tag i det så nu tog vi oss iväg och åkte runt till lite olika ställen här i Karlskoga och jag blev faktiskt riktigt nöjd med bilderna!

Oplanerad shopping

Hej på er! Det var ganska länge sedan igen... 

Idag var jag en snabbis på stan med Astrid och Jonna. Jag hämtade Jonna från jobbet när klockan var cirka 11.30 och så åkte vi hem till mig och väntade på att Astrid skulle sluta jobbet och hämta oss. Då åkte vi hem till henne en stund innan vi åkte ner till stan. Tanken var egentligen att vi skulle skaffa piercing idag, men vi hittade inget ställe som kunde ta idag tyvärr... Jag och Jonna ska göra smiley och Astrid ska ta fyra hål sammanlagt i öronen. Men det får bli på måndag istället om det inte blir så att vi måste jobba. 

Vi hade iallafall en trevlig dag och jag köpte hem en klänning, en kjol, en hatt och nätstrumpbyxor! 

Upp