Ebba Åkerstedt

Studiedag

Hej! Som rubriken säger så har jag haft studiedag och det är tur att de dagarna finns för ibland behöver man en extra dag ledigt från skolan. Tanken var ju som vanligt att jag skulle plugga hela dagen, men det har jag inte gjort... Istället har jag bara tittat på Strike Back, en serie som är sååå bra! Tog dock en promenad vid halv fem tillsammans med Jonna. Vi skulle egentligen ha åkt till gymmet, men så kände vi att vi ville ut i solen. Och det var skönt att få komma ut lite och det blev en promenad på ca 8 km. Dock blev det ganska kallt i slutet när solen gick ner, men älskar att vårkänslorna börjar komma! 

- Ha det bra!

Söndag

Hej på er! Två veckor sedan sist, men jag hoppas att ni inte har saknat mig allt för mycket haha. Nejdå, men nu är jag här och jag ska skärpa mig. Tror att anledningen till dålig uppdatering blir på grund av att man måste ta sig till att skriv det där "första" inlägget för att komma igång igen. Vilket jag gör nu så förhoppningsvis har jag rätt för då kommer min uppdatering bli bättre från och med nu. 

Den här helgen har jag knappt gjort någonting. Jag tog en härlig promenad igår och solen lös, vilket var så himla skönt! Dock ångrar jag att jag inte tog på mig solglasögon för gick runt och kisade hela promenaden vilket blev ganska jobbigt för ansiktsmusklerna. På vägen stannade jag hos Jonna en stund och fick pannkakor till lunch. Jag har även sökt sommarjobb inom vården idag så jag håller tummarna för det. 

I veckan har jag inte heller gjort något speciellt, men förra fredagen var det lokalfest här i stan. Kvällen började hemma hos Hanna där vi och Jasmine och Lovisa åt tacos. Sedan åkte vi vidare hem till Ebba där även Astrid var och vi förfestade lite med ett roligt kortspel och när tiden var inne vandrade vi ner till stan. Hade en superrolig kväll och det var riktigt länge sedan vårt lilla gäng träffades så det var också såå roligt! 

- Ha en bra söndag!