Ebba Åkerstedt

maria nila - black

Hejsan! För några dagar sedan var mamma och pappa i Örebro och var då inne på Marieberg galleria så då passade jag på att be dem köpa med maria nilas hårinpackning som är svart. Jag har använt den i Pearl Silver, vilket är som silverschampo fast en hårinpackning, som då gör att gula toner försvinner i blekt hår. Men det visste ni antagligen redan. Iallafall så ville jag ha den svarta, inte för att göra håret svart, utan för att blanda ut med vit balsam för att få en gråsilvrig färg. Till en början tyckte jag att håret var blått, vilket det är i vissa ljus men jag är jättenöjd med resultatet för håret är verkligen gråsilvrit nu! Jag la även i hårinpackningen i min hårbotten utan att späda ut den för att det skulle bli mörkare där och det blev bättre än jag trodde! För jag var rädd att det skulle bli kolsvart, men det blev en ganska mild färg. Om man kan säga att mörka färger kan vara milda haha. Så för er som försöker få den här silvriga tonen i håret så rekommenderar jag detta eftersom det även är hälsosamt för håret då det är en hårinpackning. 

Ha det bra!

Nya dojor

Hejsan! Idag har jag varit ledig och det satt fint efter att ha jobbar åtta dagar i sträck! Jag vaknade typ elva, halv tolv så därför blev det lunch på en gång och efter det tog jag det lugnt och bara läste i några timmar. Men sen åkte jag ner till stan med mamma för att titta på nya joggingskor till mig på InterSport då jag börjar få ont i fötterna av mina gamla. Jag hittade två par skor som var jättesköna och som jag köpte. Ett par var lite lättare och var även ganska mycket billigare än de skorna som var stadigare. När jag kom hem igen tog jag och Hanna en promenad som blev på cirka 4km och då fick jag även testa ett par av skorna. Nu efter en skön dusch så väntar jag på mat, och det blir grillade kotletter med kokt potatis! 

Ha en skön kväll<3

Balkonghäng

Igår träffade jag äntligen mina älskade Jonna efter att inte ha setts på cirka tre veckor! Vilket är alldeles för länge för att vara vi två! Anledningen till att vi inte träffats på så länge var för att hon först åkte till Palma och dagen efter hon kom hem drog hon till Bråvalla. Efter det har vi bara inte hittat tiden för att ses eftersom att båda jobbar och våra schemat har inte riktigt matchat. Men igår hämtade hon mig vid ungefär 18:30 så åkte vi först till Ica och köpte lite gott och sen svängde vi förbi Montana där Jonna beställde en pizza och jag en kebabsallad. Vi åkte vidare hem till Jonna och satte oss på hennes balkong och hade supermysigt med lite filtar och bara pratade ikapp allting som vi missat.

Nu sitter jag ute på altanen i solen och njuter. Visserligen har jag tjocka kläder på mig eftersom vädret vägrar att leverera varma sommarkvällar! Men det är lika mysigt för det och jag hoppas ni har en lika skön kväll som mig.

Två månader...

Hej på er! Det är drygt två månader sedan jag bloggade senast och det är jag så ledsen för. Det har helt enkelt varit så himla mycket att göra den senaste tiden och jag har inte riktigt känt att jag orkat skriva några inlägg. För det har hänt en del saker sedan sist, bland annat att jag har fyllt år, tagit studenten, varit på bal, varit på studentresa osv. Jag ska berätta om allt under flera olika inlägg så att jag inte tar allt på en gång för det kan nog bli lite för mycket då. 

Iallafall så har jag jobb i hemtjänsten så jag åker hem till pensionärer och hjälper dem med diverse saker och jag trivs jättebra. Jag har jobbat i drygt tre veckor nu och det är faktiskt roligt nu när man börjar lära känna de gamla och jag kunde inte be om bättre kollegor. De är jättebra så det har inte varit några problem att ställa frågor om det varit något jag inte vetat om eller förstått. Dessutom är det ju många vikarier nu och de flesta är unga tjejer, vilket jag tycker är jätteskönt för vi har superkul om dagarna. Idag jobbar jag kväll 15:45-21:00. Det är på både gott och ont för samtidigt som det är skönt med sovmorgon så försvinner dagen på ett sätt eftersom jag då vaknar ganska sent och inte orkar göra så mycket innan jobbet och efter jobbet är klockan så mycket att hela kvällen är borta. Speciellt ifall jag jobbar förmiddag dagen efter för då börjar jag 07 på morgonen så då är det nästan bara hem och lägga sig och sova. 

Hoppas ni har haft en bra sommar hittills och att den fortsätter så!

Upp