Ebba Åkerstedt

Mitt hårs evolution

Hej på er igen! Jag satt och bläddrade igenom min instagram och började då tänka på hur mycket jag förändrar mitt hår så jag tänkte att jag skulle försöka mig till att skapa en liten tidslinje. Det här är bara en bråkdel av allt jag har gjort med mitt hår under min livstid, men jag tänkte att det kan räcka med att lägga ut vad som har hänt under gymnasietiden. Och det har hänt en del... (Jag har hoppat över en lugg eller två, men det syns på några bilder att det är kortare upptill)

Den första bilden är tagen för drygt två år sedan och mitt hår har aldrig varit så långt och friskt förut. Bild nr2 är tagen cirka fyra månader senare efter att jag permanentade håret och totalt förstörde det. Så p.g.a. att mitt hår blev så slitet så klippte jag av det tillslut.

Så i början av sommaren 2015 blev jag korthårig och hade min naturliga hårfärg, som jag efter sommaren ändrade jag till brunt och sedan till platinablond vid jul. 

Mitt hår började växa, men i maj månad var det dags för en förändring igen och jag klippte sidecut som jag körde stenhårt på hela sommaren 2016. Men när skolan började slutade jag raka håret och lät det växa, och samtidigt som det växte, växte även resten av håret. För jag kände att jag ville ha långt hår till studenten och balen, men det ändrades snabbt.

För i december 2016 klippte jag av mig allt hår! Bye bye längderna, hårsnoddar och störningar i sömnen, hej till hårprodukter och mössor när virvlarna tar över. 

Som ni kanske har förstått så gillar jag att göra saker med mitt hår och det har nog mest att göra med att jag blir uttråkat när det ser likadant ut för länge. Vissa saker kan jag ha tänk på i flera år, medan andra frisyrer är totala impulser som jag kommit på samma kväll. Som de gånger jag har klippt lugg t.ex. haha. 

- Ha det så bra!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas