Ebba Åkerstedt

Morgonträning

Imorse ringde väckarklockan 06.45 och trots att det var en kamp att ta sig ur sängen så var det bara att göra det, byta om och cykla iväg till gymmet. Där mötte jag Jonna halv sju och vi gick på löpbandet. Jag gick 5 km på 46 min och jag var helt slut efteråt! Haha jag kunde knappt gå rakt och eftersom jag inte hade ätit frukost innan så krampade det nästan i magen för jag var så hungrig. Så när jag cyklat hem igen åt jag en yoghurtskål med hallon & blåbärsmüsli med lite solrosfrön och självklart en kaffe på det. Nu ska jag snart ta mig iväg till skolan.

- Ha en bra dag!

Milen

I förmiddags tog jag mig iväg tillsammans med Julia på en mils promenad som tog cirka 1h och 50min. 

Ta hand om dig

Hej på er! Jag såg igår att det var ett tag sedan jag bloggade, vart tar tiden vägen egentligen? Att tiden rinner iväg är nog en av anledningarna till att jag inte har mått så bra på ett tag. Det går lite i perioder, ena stunder går jag på moln och jag skulle kunna ta mig ann hela världen, men sen försvinner den känslan och jag vill gräva ner mig i ett hål och vakna upp när allt har har löst sig på egen hand... Idag vet jag inte riktigt hur jag mår, jag tror att jag är i ett slags mellanläge där jag vill vara aktiv och produktiv och göra mitt bästa för att få ett så bra liv som möjligt, men samtidigt är jag så trött och låg att jag vill ligga kvar i sängen hela dagen. Det ska jag dock inte göra! Nu är det ändå tillräckligt bra att jag vet att jag kommer må bättre om jag är aktiv så därför ska jag om en stund ta mig ut i snön och gå en mil bara för att komma ut i ljuset och må bra. Ikväll tänker jag även köra ett bodybalance pass för lite styrka och avslappning. Det är viktigt att ta hand om sig själv, men jag vet att det kan vara svårt att göra det när man har sina sämsta dagar och inte kan se ljuset i andra änden av tunneln. Därför ska man se till att göra det man vet att man mår bra av även om det bara är en ynka del i kroppen som känner av att man orkar för det kan förbättra flera dagar framåt. 

- Ta hand om dig.

Kycklingsallad

Hej på er alla fina! Hoppas ni har haft en bra dag! Min dag har varit ganska lång, gick från 08.30 till 15.40 idag plus att vi har ett två timmars hål efter första lektionen varje onsdag... Efter skolan följde Jasmine med mig till Maxi och när jag kom hem gjorde jag mat direkt för hade inte ätit något på cirka fem timmar. Och det fick bli kycklingsallad idag, vilket var riktigt gott. 

Det var bara helt vanliga basic varor i maten, en halv kycklingfilé, isbergssallad, tomat, gurka, rapsolja, salt, citronpeppar och lite solrosfrön. Till det drack jag bara vatten. det kan kännas torrt och tråkigt, men jag älskar sallad! Jag tycker det känns så fräscht att äta och det blev inte så torrt med oljan och fröna. Dessutom satte kryddan mer smak på det. 

- Ha det bra!