Ebba Åkerstedt

Träning och plugg

Idag gjorde jag en grej som man egentligen inte ska göra. Jag var hemma från skolan fast jag inte är sjuk. Men enda anledning är för provet i morgon och inlämningarna som ska in idag. Så jag stannade i princip hemma från skolan för att hinna med skolan, hur ironiskt är inte det?

Iallafall så startade jag dagen med att gå upp 06.30 och åt frukost och sedan åkte jag till gymmet. Jag och Jonna startade på löpbandet halv åtta och jag började med att gå 1km och sprang sedan 3km. När vi var klara med det började bodybalance 08.30 och höll på i 55 minuter så det gick vi på. Dock var vi båda två väldigt trötta i benen efter konditionen så det var svårt med balansövningarna för det gjorde så fruktansvärt ont i vristerna. Men vi tog oss igenom och fick lite härlig stretch ändå. Efter det var det bara att åka hem igen och äta, plugga, sova. Haha och efter min lilla nap kunde jag plugga mer. 

Efter några timmar ville Jonna till maxi så då tog jag en promenad hem till henne på 3km. Hon mötte mig på vägen och så tog vi bilen när vi kommit tillbaka hem till henne och jag köpte mango. Älskar mango! Och nu sitter jag här vid mitt skrivbord igen och ska fortsätta plugga. 

- Ha en bra kväll!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas