Ebba Åkerstedt

Örebro och sleepover

Hej hallå, hoppas det är bra med dig! För mig kryper sig söndagsångesten fram och speciellt nu när skolan början imorgon igen efter en veckas lov, som egentligen skulle bestå av plugg, plugg och ännu mer plugg, men som utan förvånan inte har gjort det. Jag skulle ha pluggat ikapp allt och se till så jag ligger med i alla ämnen, men jag ligger fortfarande efter med tre uppgifter och just nu känns det som jag kommer samla på mig fler. 

Förutom skolan som förstör allt, så var jag i Örebro med Jonna i fredags. Jag mötte henne inne i stan och så gick vi till Fratelli för att ta en sen lunch (klockan var 15.30) och vi båda beställde en pasta carbonara med vatten. Och det var verkligen så himla gott! Så dit åker jag lätt igen, men på lunchtiden isåfall för då kostar det 99:- och vi betalade 139:- ... Men, men det var värt det just den dagen. När vi satt där kom helt plötsligt Henrik Schyffert och sätter sig självklart på platsen bredvid oss. Men det var inge mer med det utan vi fortsatte äta, men så början han snacka i mobilen, och jag kan ju säga att det är ganska svårt att undvika att höra vad han säger när han pratar om att han skulle bo hos Philip och Fredrik under Oscarsgalan... Haha jag fick ett litet wtf-moment så det var kul haha!

Efter lunchen åkte vi vidare till Marieberg köpcentrum för att shoppa lite. Men det blev inte så länge, vi gick bara runt lite i affärerna och snabbkollade. Jag hittade dock en skinnjacka som jag köpte och är nöjd med för jag har letat efter en skinnjacka i flera år så det blev verkligen perfekt. Sen köpte jag två burkar volympulver för håret och sån här black peel off mask, för pormaskar. Vi testade lite kläder, men sen åkte vi hem ganska snabbt.

Men min dag tog inte slut där, utan när jag kom hem var det bara att packa väskan för Astrid och Julia plockade upp mig ganska snabbt efter det och så åkte vi till Maxi och köpte lite gott för vi skulle ha en sleepover! Så vi tittade på tv, åt och mös hela kvällen. Vi somnade dock jättetidigt för alla var så trötta. Jag kommer ihåg att dom snackade, men jag orkade knappt öppna munnen så jag antar att jag somnade först. På lördagsmorgonen gjorde vi ordning en mysig frukost och satte på resten av filmen som vi inte orkade se klart på kvällen. Och det är absolut någonting som måste göras igen!

- Ha det superbra!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas