Ebba Åkerstedt

Helgen + ett par dagar

Hej på er, long time no see! jag har haft fullt upp, men samtidigt haft det superlugnt de senaste dagarna. I fredags gick jag på lov klockan två, och det var första dagen som jag skulle vara hundvakt till min morbrors lilla cocker spaniel, Ludde, som jag tror inte är ett helt år ens. Men på fredagen hade även Jasmine ett litet häng hemma hos henne med vänner, och det ville jag ju självklart inte missa. Som tur var fick jag låna min morbrors bil så efter att mamma hade skjutsat hem mig till vovven så gick jag ut med honom och sedan hem till Jasmine. Det var riktigt trevligt och jag hoppas att det blir fler gånger. När jag kom hem till Ludde igen var det bara att han fick gå ut en sväng och sedan bums i säng. 

På lördagsmorgonen tog vi en promenad och sen chillade jag mest hela dagen, förutom när Ludde behövde gå ut. Jag låg framför tv:n hela dagen och bara mös.Söndagen såg i princip likadan ut. Jag chillade i soffan, tittade på serier, gick ut med Ludde och så sov jag en del också. Det enda som skiljde sig var att jag gick på bio på kvällen tillsammans med Vilma och Jasmina. Vi såg på The Space Between Us och den var riktigt bra! Det var ganska kul för vi tre var de enda i biosalongen så vi satt ju liksom och kommenterade filmen, för vi behövde ju liksom inte visa hänsyn för någon annan haha. 

I måndags kom Jonna förbi en sväng så vi försökte plugga, men jag fick inte så mycket gjort... När hon hade åkt hem så tog jag en promenad med Ludde igen, och när vi kom tillbaka in så tände jag brasan och fixade kaffe. Tanken var att jag skulle fortsätta plugga, men det blev att titta på tv istället, vilket var mysigt hihi. 

Igår när jag vaknade var det vitt ut, vilket det inte hade varit när jag gick och la mig på kvällen. Först blev jag chockad och kände att det var extremt jobbigt, men när jag och Ludde tog vår morgonpromenad så blev jag typ starstrucked för att det var så himla fint! Och jag fick några riktigt härliga bilder! Senare kom även Hanna dit och sov med mig sista dagen, för idag kom min morbror och hans familj hem igen. Både tråkigt och skönt. Tråkigt att behöva åka ifrån Ludde för han är så himla go, men skönt att få komma hem och landa lite. Nu kom jag hem från en promenad med mamma för en stund sedan så nu ska jag dricka min redbull och titta på Grimm. 

Så här har mitt lov sett ut hittills och jag har haft några riktigt bra dagar! Hoppas ni också har haft det och att ni får fortsätta ha det bra!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas