Ebba Åkerstedt

Tre dagar i Göteborg

Hej på er! Det värsta som finns när man bloggar måste ju ändå vara när man har skrivit ett ganska långt inlägg och att sidan sedan börjar lagga så att man måste starta om och all text man skrivit försvinner... Det hände precis mig när jag skulle ladda ner bilder och tyvärr är jag för trött för att skriva om allting. Därför tänker jag bara kortfattat skriva om mina tre dagar i Göteborg! (Går tyvärr inte att ladda upp bilder av någon anledning så får lägga ut dem i ett annat inlägg.)

Jag och Ebba tog tåget dit i tisdags och kom fram vid lunch, men kunde inte checka in på hotellet förrän 15.00 så därför gick vi först runt i lite olika affärer. Men på kvällen hade vi pratat med Jasmine som redan var i Göteborg hos sin pojkvän om att träffas och äta på Pinchos. Det var jättemysigt och vi tog även några drinkar innan vi fortsatte till ett nattcafé. Där satt vi dock inte så länge utan jag och Ebba åkte tillbaka till hotellet innan midnatt. 

Onsdagen var en shoppingdag. Så vi tog bussen till Nordstan och gick runt i några timmar. Jag hittade en liten handväska på Bik Bok, smink från Sephora, byxor från Zara och en tröja/jacka från Mango och jag är jättenöjd med dagen. Vi blev dock ganska trötta och jag tror att vi var tillbaka på hotellet typ fem på eftermiddagen. Då chillade vi bara och hade köpt med oss lite gott och en varsin sallad. 

På torsdagen var vi tvungna att checka ut klockan 11.00 redan så vi åkte till centralstationen och låste in våra väskor där eftersom vi skulle till Liseberg klockan 15.00 då det öppnade. Det var en perfekt dag att vara där eftersom vädret var lite halvtaskigt så det var inte så många där och vi fick vänta högst 10 min på en karusell, om ens det. Det var även lagom med en halv dag för vi hann med att åka de karusellerna vi ville och jag sov väldigt skönt på tåget hem. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas