Ebba Åkerstedt

Biltur runt sjön

Hej mina kära och förlåt för min frånvaro! Har haft ganska fullt upp och varit trött så har inte orkat blogga, men nu är det påsklov så förhoppningsvis kommer energin tillbaka. Förra veckan var det ju nationella i svenska så alla ni som läser svenska 3 vet vad som gällde då. Det som var så himla skönt var att jag blev klar 40 minuter innan tiden skulle ta slut så jag kände att jag verkligen blev klar och inte behövde stressa i sista sekund. Sen vet jag inte riktigt hur bra mitt pm blev, men det kändes bra så jag hoppas på det bästa! 

Igår fick jag ett samtal från Malin som frågade om jag ville hänga med på en biltur för det var så länge sedan vi sågs så det ville jag absolut! Även Julia följde med så vi åkte till Degerfors och tittade på en fotbollsmatch som Julias pojkvän var med och spelade i. När matchen var slut fortsatte vi vår biltur runt sjön och tillbaka till Karlskoga. Så det var riktigt mysigt!

Hoppas ni har haft en bra start på lovet och att ni inte måste plugga alldeles för mycket utan kunna vara ute och ha roligt istället! Ha det bra!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas