Ebba Åkerstedt

Mitt påsklov

Hej på er! Long time no see, och det är jag så ledsen för. Mig jag tror att ni som går sista året på gymnasiet förstår mig med allt som ska hinna göras innan student och diverse saker. De dagarna jag inte gör någonting vill jag bara ta det lugnt framför serier typ så det är därför jag inte har bloggat. Iallafall så tänkte jag att jag skulle uppdatera lite innan jag sätter mig och pluggar. 

Det är nämligen så att det redan nästan gått en hel vecka sedan påsklovet. Jag hoppas att ert påsklov var lika bra och skönt som mitt, trots att jag nu i efterhand ångrar att jag inte fick lite plugg gjort. Men så är det ibland, när man väl har ledigt vill man ta vara på det och vila upp sig. Min familj gjorde inget speciellt på påskafton utan vi år påsklunch och så gjorde vi det vi själva ville. För mig betydde det att jag och några fler samlades hemma hos Hanna för en liten förfest innan vi drog ut. Det var en riktigt rolig kväll! Det är inte så ofta som jag är ute så det blir lite extra när man väl tar sig ut, även fast vi bara var här i stan. 

Innan helgen hade jag och Hanna tagit en biltur till Örebro där vi gick runt lite i affären inne på Mariebergs köpcentrum. Jag fick med mig en studentklänning, 3 tröjor, hårspray och en navelpiercing, vilket sved en aning i min plånbok... Men det var riktigt mysigt iallafall och maten vi åt innan hemfärd var supergod! Alltid trevligt att åka iväg en dag sådär!

Biltur runt sjön

Hej mina kära och förlåt för min frånvaro! Har haft ganska fullt upp och varit trött så har inte orkat blogga, men nu är det påsklov så förhoppningsvis kommer energin tillbaka. Förra veckan var det ju nationella i svenska så alla ni som läser svenska 3 vet vad som gällde då. Det som var så himla skönt var att jag blev klar 40 minuter innan tiden skulle ta slut så jag kände att jag verkligen blev klar och inte behövde stressa i sista sekund. Sen vet jag inte riktigt hur bra mitt pm blev, men det kändes bra så jag hoppas på det bästa! 

Igår fick jag ett samtal från Malin som frågade om jag ville hänga med på en biltur för det var så länge sedan vi sågs så det ville jag absolut! Även Julia följde med så vi åkte till Degerfors och tittade på en fotbollsmatch som Julias pojkvän var med och spelade i. När matchen var slut fortsatte vi vår biltur runt sjön och tillbaka till Karlskoga. Så det var riktigt mysigt!

Hoppas ni har haft en bra start på lovet och att ni inte måste plugga alldeles för mycket utan kunna vara ute och ha roligt istället! Ha det bra!

Bananpannkaka

Dagens lunch blev bananpannkakor med keso och hallon, och en apelsin. Egentligen tycker jag verkligen inte om banan, men tänkte att bananpannkakor är mycket nyttigare än vanliga pannkakor så ville ge det en chans, men jag kommer nog aldrig mer göra det haha. Men gillar ni banan så kan jag tipsa för det är nyttigt. Ha det bra!

Upp