Ebba Åkerstedt

Ett stycke vardagsmotivation

Lite extra motivation för mina fina läsare en dag som denna.

- Ha en bra dag.

Bio, promenader och biblioteksbesök

Nu var det ett tag sedan jag bloggade så jag ska berätta lite om vad jag har gjort sedan sist. I fredags gick jag på bio med Jasmine, Hanna och Astrid. Vi såg en skräckis som heter Don't Breathe och jag tipsar om den. Namnet är extremt passande för man sitter och håller andan genom hela filmen samtidigt som paniken stiger inom en varenda sekund. Så den var extremt bra och är absolut inte en typisk skräckfilm. Innan det var vi hemma hos Lovisa en stund och då spelade vi något som heter Ticket, bland det roligaste sällskapsspelet jag spelat!

I lördags satt jag på biblioteket ett par timmar med Jonna och det är också något jag tipsar om, om ni har svårt att ta tag i plugget hemma. Det känns som att man måste ta tag i uppgifterna när man åker iväg sådär för att plugga, speciellt när det är på fritiden. Söndagen gjorde jag inte ett skvatt. Jag låg hemma hela dagen och plugga lite. Enda gången jag kom ut var på kvällen när Hanna hängde med på en pw.

Igår hände inte heller något speciellt, var i skolan och tog en promenad med Julia sent på kvällen. Idag kan inte så mycket ha hänt eftersom klockan inte ens är halv tio. Dock så kom jag drygt en timme för tidigt till skolan... Jag håller på att bli sjuk så kunde knappt sova inatt vilket bidrog till att jag är extremt trött och inte riktigt höll koll på vilken tid jag började idag. Inte har jag fått något skolarbete gjort heller, utan istället bloggar jag. Fast då har jag mer tid till annat efter skolan. 

- Hoppas ni fick en bättre start på dagen.

 

Inställda lektioner resulterar i sovmorgon

Idag vaknade jag upp av ett sms som sa att min första lektion var inställd och man kan väl inte få bättre nyheter på morgonen! Även min andra lektion var inställd idag så jag började inte fören 12.20! Tyvärr hade jag ju ställt klockan vid sju och kunde då inte somna om... Men det blev en lugn och skön morgon med några serieavsnitt så det gjorde inget. Det var även gott att få äta mat hemma. 

Efter skolan träffade jag Malin och Julia på en fika. Vi har inte träffats ordentligt på flera veckor så det var roligt att ta igen lite förlorad tid och se vad de har haft för sig. På vägen hem svängde jag förbi Maxi åt brorsan och enda sedan jag kom hem har jag pluggat och kollat på Idol. Kände nu att jag behövde ta mig tid till bloggen för det var ju några dagar sedan jag publicerade något. 

- Ha det bra!<3

Volkswagen Golf

Den här pärlan kom mamma och pappa hem med inatt efter att ha kört hela dagen till Göteborg och tillbaka. Innan den här hade vi en vit gammal volvo, men den blev tyvärr krockad så det var bara att skrota den. Det blir skönt att ha en till bil för nu kan jag övningsköra igen, eftersom vår andra bil är automat så har jag inte kört den. 

Annars idag blir det att plugga, och i eftermiddag ska jag träffa mina Napa kompanjoner för vi ska dubbelkolla lite med bokning osv. 

- Ha en bra dag!<3

Promenad med en fin vän

Jag vill börja med att be om ursäkt för den dåliga bilden, men det var den som fanns tillgänglig idag. 

Jag och Julia tog en skön långpromenad idag. Först hade jag ingen lust när hon frågade för har varit så trött och haft huvudvärk hela dagen, men jag tog mig ut ändå för annars hade jag bara legat hemma i sängen så det var bra att hon fick med mig ut. Nu ska jag försöka plugga en stund men vi får väl se hur bra det går. 

- Hoppas ni haft en bra dag!<3