Ebba Åkerstedt

Krukväxter

Igår när jag åkte till Ica med mamma så passade jag på att köpa nya krukväxter till mitt fönster. Jag har inte haft blommor på hela sommaren för det blir så sjukt varmt och jag är ganska dålig på att vattna... Men nu när det är höst tänkte jag att jag skulle ge det ett försök till. Det är nästan så jag behöver sätta på påminnelse faktisk så dålig är jag på att komma ihåg. 

Men nog om växterna. Idag har jag i stort sätt bara pluggat. Jag åkte ner till biblioteket med Jonna och satt där i ungefär två timmar och pluggade, men köpte även lite saker på Bokia innan stan stängde. Det heter ju Akademibokhandeln numera, men jag hatar det namnet så jag säger Bokia istället. Det är såå mycket smidigare att säga. 

Vi får se nu till veckan så kommer jag förhoppningsvis kunna lägga ut lite mer om min träning, det har varit dåligt med det de senaste veckorna för har varit sjuk. Men mitt halsont är i stort sätt borta så jag kan äntligen börja träna igen! Nu har jag dock ont i min ena handled, men jag får göra sånt jag klarar av. Jag behöver ju kanske inte direkt ställa mig på alla fyra och köra armhävningar eller liknande. 

- Ha det bra!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas