Ebba Åkerstedt

En bråkdel av mina favoritband

(En random bild, tyckte den va fin)

Musik är något jag skulle vilja säga att alla människor har gemensamt. Vissa lyssnar givetvis mer än andra, vissa har en större emotionell reaktion till musik än andra men jag tror inte det finns någon som inte gillar åtminstone en typ av musikgenre. Det kan vara allt från hårdrock till ballader, pop till jazz. Antagligen finns det undantag. 

Själv lyssnar jag alltid på musik. Det är inte ofta som musiken inte flödar ut ur mina högtalare eller direkt in i mina öron genom hörlurarna. Det var en lång period som jag hade hörlurarna i när jag skulle sova, men sedan upptäckte jag till min besvikelse att jag sov mycket bättre när det var tyst så därför fick jag hålla mig till musiken under vaket tillstånd. Det är många som bara håller sig till ett väldigt litet urval av musiktyp, men jag har en väldigt bred musiksmak och jag tänkte dela av mig av några av de banden som jag tycker bäst om, i nuläget iallafall. Om ett tag kommer jag säkert tycka annorlunda haha, det har mycket att göra med vilket humör jag är på. 

Ordningen banden står i har ingen betydelse för vilka jag gillar mest utan jag rabblar bara upp dem, i princip alla har en enskild genre och eget sound.

- The Naked And Famous

- Bring Me The Horizon 

- Twenty One Pilots

- M83

- Digital Daggers

- Thirty Seconds To Mars

- Crown The Empire

Det här är som sagt bara några av de banden jag lyssnar på, sedan lyssnar jag självklar på enskilda artister också. Men det är något med att lyssna på band som jag inte riktigt kan sätta fingret på. 

- Hoppas ni har en bra helg!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas