Ebba Åkerstedt

Måndag

Hej! Jag ber så himla mycket om ursäkt! Det är nu cirka två veckor sedan jag bloggade och jag vet att jag sa att jag skulle blogga när jag kom hem från Stockholm. Jag har bara inte orkat och så har jag dragit ut på tiden... Jag är iallafall jätteledsen för det så nu tänkte jag sammanfatta lite vad jag har gjort den senaste tiden. 

Jag var ju som sagt på Justins konsert på torsdagen, och jag är jättenöjd med kvällen. Det var lite synd att han mimade så pass mycket men man kan inte vara på topp jämt. Han är ju trots allt bara en människa och inte robot man kan kräva ska ställa sig på scenen och prestera felfritt varje gång. Vi sov på hotell efter konserten och dagen efter var det tänkt att vi skulle shoppa, men så blev det inte. Både jag och Johanna var jättetrötta, plus att hon hade ont i hälsenorna och var den som skulle köra hem så det var skönt att komma iväg. Allt som allt är jag supernöjd med de dagarna. 

Efter det har det inte hänt så mycket. Jag har bara varit i skolan och pluggat typ. Äntligen har hostan och förkylningen lagt sig så jag kan börja träna igen! 

I helgen sov jag hos mormor och morfar för de var inte hemma så jag hade huset för mig själv. Men på fredagen sov Jonna där med mig och på lördagen fick jag sällskap av Hanna. Så det har varit en väldigt skön helg utan föräldrar som tjatar på en haha. 

Idag har allt gått i ett. Jag gick upp 06.45 för jag skulle till gymmet halv åtta. Egentligen behöver jag inte vara uppe så tidigt för jag börjar inte skolan fören halv tolv, men Jonna började klockan nio så hon behövde vara vid gymmet tidigt. Alltså gick jag upp 4,5h innan jag började skolan, men vad gör man inte för att ha en träningskompis. Jag kom till skolan två timmar innan jag började och det var ett perfekt tillfälle att plugga lite så det var skönt att få lite gjort. Efter skolan var det hem en timme och sen iväg till körskolan. Sen jag kom hem har jag bara tagit det lugnt. Jag skulle behöva plugga mer men är så fruktansvärt trött... Får se om jag kanske får någonting gjort. 

- Ha det bra!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas