Ebba Åkerstedt

Happy Halloween!

Igår var en riktigt bra dag. Den började lugnt här hemma med bara serie tittande för min del, men sen var det dags att ta sig hem till Jasmine tillsammans med Hanna för halloweensminkningen! Vi gjorde oss i ordning för en utekväll på Statt som hade halloween kväll med gratis inträde för dem som var utklädda, vilket de flesta var. Det var riktigt roligt och min premiär kväll ute. Dock blev jag ganska trött vid tolv redan så jag åkte hem tidigare än dem två för det var så extremt hög musik så man var tvungen att skrika för att höras. Det ledde i sin tur till att jag blev dynghes.

Dessutom har jag varit sjuk så jag har inte varit i skolan på nästan hela veckan, så det var nog en till anledning till varför jag var så trött. Har inte ätit så mycket dagarna jag var sjuk så energin i kroppen har inte varit på topp. Men jag kunde ju bara inte missa en så rolig utekväll när alla man känner har klätt ut sig och gått ut. 

Jag hoppas att ni också har haft en bra halloween!

Drinkkväll

Hej mina vänner! Idag är det måndag den sista veckan innan höstlov, tjoho! Dagens outfit ser ni på bilden ovanför. Skorna som jag har på mig är nyinköpta från Eurosko och jag älskar dem, helt klart värt varenda öre haha. Jag har tänkt på att jag lägger ut ganska mycket av mina instagrambilder på bloggen så om ni vill får ni jättegärna kika in på min profil och klicka på följ knappen. 

Användarnamn: ebbaakerstedt

I lördags var jag tillsammans med tre kompisar på Joan's för en drinkkväll med dessert. Supergott och trevligt var det! För Julia blev det dock ingen drink för hon tog körkort i fredags så hon körde. Nu ska jag och mamma åka till pizzerian för att köpa kebabtallrik. 

- Ha en bra dag! 

Halkan

Hejsan! På grund av lite sömn inatt har jag varit extremt trött idag, men det har inte hindrat mig från att ha en rolig dag. Jag har nämligen varit i Kumla för risktvåan, alltså halkan. Som tur var hade Becky i min klass också halkan idag så vi åkte tillsammans i samma bil och det var såå roligt! Vill typ göra det igen haha... Halkan tror jag kan ha en del med sömnbristen att göra då jag inte kunde få det ur huvudet när jag skulle sova. 

Förutom det har inte så mycket hänt sedan sist. I helgen sov jag i Bråten igen och på lördagskvällen kom Jonna så vi pluggade en del både lördag och söndag. Nu ska jag försöka plugga lite för har en uppsats som ska vara klar tills på måndag nästa vecka och jag har bara skrivit ca två sidor..! 

- Ha det bra!

Måndag

Hej! Jag ber så himla mycket om ursäkt! Det är nu cirka två veckor sedan jag bloggade och jag vet att jag sa att jag skulle blogga när jag kom hem från Stockholm. Jag har bara inte orkat och så har jag dragit ut på tiden... Jag är iallafall jätteledsen för det så nu tänkte jag sammanfatta lite vad jag har gjort den senaste tiden. 

Jag var ju som sagt på Justins konsert på torsdagen, och jag är jättenöjd med kvällen. Det var lite synd att han mimade så pass mycket men man kan inte vara på topp jämt. Han är ju trots allt bara en människa och inte robot man kan kräva ska ställa sig på scenen och prestera felfritt varje gång. Vi sov på hotell efter konserten och dagen efter var det tänkt att vi skulle shoppa, men så blev det inte. Både jag och Johanna var jättetrötta, plus att hon hade ont i hälsenorna och var den som skulle köra hem så det var skönt att komma iväg. Allt som allt är jag supernöjd med de dagarna. 

Efter det har det inte hänt så mycket. Jag har bara varit i skolan och pluggat typ. Äntligen har hostan och förkylningen lagt sig så jag kan börja träna igen! 

I helgen sov jag hos mormor och morfar för de var inte hemma så jag hade huset för mig själv. Men på fredagen sov Jonna där med mig och på lördagen fick jag sällskap av Hanna. Så det har varit en väldigt skön helg utan föräldrar som tjatar på en haha. 

Idag har allt gått i ett. Jag gick upp 06.45 för jag skulle till gymmet halv åtta. Egentligen behöver jag inte vara uppe så tidigt för jag börjar inte skolan fören halv tolv, men Jonna började klockan nio så hon behövde vara vid gymmet tidigt. Alltså gick jag upp 4,5h innan jag började skolan, men vad gör man inte för att ha en träningskompis. Jag kom till skolan två timmar innan jag började och det var ett perfekt tillfälle att plugga lite så det var skönt att få lite gjort. Efter skolan var det hem en timme och sen iväg till körskolan. Sen jag kom hem har jag bara tagit det lugnt. Jag skulle behöva plugga mer men är så fruktansvärt trött... Får se om jag kanske får någonting gjort. 

- Ha det bra!

Upp