Ebba Åkerstedt

KÖRKORT

Som rubriken säger så har jag tagit körkort!! Jag tog det i torsdags och gjorde både uppskrivningen och uppkörningen på samma dag och jag klarade det! Är så himla glad, men ännu mer lättad eftersom jag kan lägga det bakom mig nu. Inge mer teoriplugg, körlektioner eller övningskörning. Nu är det bara jag och bilen, ensamma. Nu ska jag bara försöka ta tag i skolan och fokusera på det. 

I helgen har jag varit hundvakt till min morbrors hund, Ludde. Han är en sju månaders cocker spaniel och hur go som helst! Jag var där hela helgen eftersom han och hans fru skulle till Stockholm och det har varit den bästa helgen på länge. Att flytta hemifrån och skaffa hund känner jag skulle räcka för mig i livet. Dessutom har jag världens bästa morbror för när han fick reda på att jag hade fått körkort lät han mig låna en av deras bilar också för att jag skulle kunna ta mig runt då de bor ganska avsides i stan. Så på så sätt har jag inte känt mig så låst att hela tiden vara där, vilket jag nästan var ändå haha. 

- Hoppas ni har haft en lika bra vecka som jag!

Kompledigt

Idag har det varit en lugn dag. I lördags var jag i skolan för öppet hus och därför hade jag kompledigt från skolan idag, vilket har varit helt underbart! Eftersom jag vaknade ganska sent idag struntade jag i frukost och gick direkt på lunch, och som ni ser på bilden blev det en kebabsallad. Efter maten var det bara att byta om och åka till gymmet med Hanna. Efter träningen har jag mest tagit det lugnt, men nu ska jag försöka plugga lite. 

- Ha det så bra!

Söndagsångest

(Bilderna är från några dagar sedan)

Hej mina fina läsare! Idag är det söndag, vilket är lika med söndagsångest. Lovet tog slut på ett ögonblick känns det som och skolan drar igång redan imorgon... Usch. Jaja så är det och det är väl bara att göra det bästa utav situationen, och jag tror att det är första gången sedan skolstarten som jag känner att jag ligger i fas med skolarbetena. Jag har börjat på arbetena och har inte så jättemycket ångest över det. Nu är det istället körkortet som spökar i huvudet på mig. Kan inte sova på kvällarna för självklart ska ju hjärnan vara på högvarv och tänka på varenda liten grej som man måste ta tag i. Det närmar sig att ta körkort nu och uppkörningen tror jag inte kommer vara några problem, utan det är uppskrivningen som känns värst. Måste plugga, plugga, plugga varje dag på det nu! 

Förutom det är allt toppen! Igår blekte jag min utväxt för den hade blivit så lång. Dock blev håret gult... Så det blir att gå med mössan på hela veckan i skolan tills helgen när jag ska bleka igen. Då ska jag försöka filma och lägga upp en video på det för det är någonting jag har tänkt på ganska länge. Att jag är sugen på att börja vlogga. Anledningen till att jag inte filmade första gången jag blonderade nu är för att hela familjen + farmor och farfar var hemma, så hade ingen lust att sitta på mitt rum och prata med kameran, aka mig själv. 

- Ha det bra!

Upp