Ebba Åkerstedt

I Can't Drown My Demons

För några veckor sedan kom jag på att jag tycker att det är jättekul att rita på fri hand. Jag har alltid trott att jag inte skulle ha tålamodet till det för jag har provat förut att rita och jag tröttnade då ganska snabbt. Men när jag väl satte mig ner och försökte så tyckte jag att det var jättekul! Här ser ni iallafall bilden jag ritar nu och hur den utvecklas, ska bli kul att se hur slutresultatet blir. 

Just nu sitter jag i skolan och har lektion, så jag ska egentligen sitta och plugga. Jag behöver egentligen sitta och plugga för jag har en ganska stor uppgift som ska in om typ en vecka och jag har inte börjat med det än... 

Glad Påsk

Glad Påsk! Jag vet inte om jag är en dag sen att säga det, men jag antar att det gäller hela påskhelgen. 

Hoppas ni hade en bra påskafton igår. Det vet jag att jag hade iallafall. Jonna sov hos mig i förrgår så igår när vi vaknade så gjorde vi pannkaksfrukost, men hon var tvungen att dra ganska tidigt för hon skulle träffa släkten för att äta påsklunch. Då passade jag på att plugga lite och på kvällen hamnade jag hos Malin. Hon var hundvakt till en liten chihuahua! Så söt! Lite senare drog jag och Julia till Liam och träffade några från grundskoleklassen. Det var mysigt. Jag kom inte hem fören två på natten fast jag egentligen ville hem halv ett. Hahah vad gör man inte för sina vänner...? 

Jag ska inte lova något, men jag kan säga att jag iallafall ska försöka ta mer bilder med kameran nu till våren och sommaren för det har blivit allt för många tillfällen då jag bara lagt upp bilder på mig själv från min instagram. Idag är ett sådant tillfälle... 

Hoppas ni får ett underbart lov för er som har det den här veckan som kommer! Ha en fortsatt trevlig söndag och påskdag. 

Torsdagskväll

Sjukaste hände igår. Jag och några till skulle hem till Ebba för en pokerkväll och vi skulle använda godis att spela om. Ebba hade dock inget att spela om så vi tog en promenad till Statoil. Men på vägen dit så ser vi att en bil har kört ner i diket. Vi går ju självklart dit för att se att personen var okej. Min första tanke var att personen måste vara okej för bildörren stod öppen, men när vi kommer fram så satt en kvinna där och vi fick ingen kontakt med henne. Till en början satt hon med öppna ögon men hon svimmade av ganska snabbt. Jag satte mig i baksätet för att kunna hålla upp hennes huvud så hon skulle få fria luftvägar samtidigt som Lovisa stod bredvid henne och försökte få kontakt med henne. Ambulansen kom snabbt när vi ringt och förhoppningsvis mår hon bra idag. 

Vi såg inte när det hände så vi har ju ingen aning om hur länge hon var där innan vi kom. För det var mörkt så man såg knappt bilen och det var många som bara hade åkt förbi. 

Det var minst sagt en riktig chockupplevelse. 

Vårpromenad

Jag vet att det är ganska många som har sitt påsklov nästa vecka, men jag har mitt den här veckan. Dock så känner jag knappt att lov är till för att vila utan snarare för att jobba ikapp skolarbeten... Jag har ganska mycket i skolan nu och stressnivån är nog så hög den kan bli. Problemet är bara att när jag blir stressad över något så ser jag inte till att få det färdigt, som jag tror att de flesta skulle göra, utan jag sätter mig istället och gör ingenting. Det är som att jag helt och hållet stänger av och inte gör något vettigt överhuvudtaget. 

Jag ska iallafall försöka plugga några timmar nu. För jag har varit ute på en timmes promenad i det fina vädret. Jag har även laddat upp med kaffe så jag ska få den energin jag behöver! 

Så skönt att våren börjar komma förresten! 

Söndags Inspo

Sleepover

Studiedag på en fredag, finns det något bättre? Jag firade iallafall långhelgen med utemat och sleepover med några vänner. Det var riktigt mysigt att göra något tillsammans med dem, det var så länge sedan. Vi sov i min mormor och morfars hus för vi hade huset för oss själva. Vi hyrde två filmer som vi kollade på. En skräckis och en chick flick. Skräckisen var såå dålig. En äkta B-film, så kolla aldrig på Abandoned Dead. 

Förutom den dåliga filmen så var allt jättebra!

Krulltott

Fick idén om att jag skulle göra mitt hår väldigt lockigt idag så jag tog en penna som jag snurrade hårslinga efter hårslinga runt och värmde med min plattång och efter cirka tre timmar fick jag detta resultat! Jag tycker det ser ganska häftigt ut! 

Nu när jag har hållit på med detta typ hela dagen så är det dags att verkligen ta tag i livet och plugga... Det finns inget värre att göra på helger när man bara skulle kunna ligga i sängen och kolla på serier. Men har man prov så har man... 

Ni får ha en fortsatt bra söndag!

Old But Gold

I lördags träffade jag några gamla klasskompisar från innan gymnasiet och det var superroligt att få träffa dem igen! Pojkarna på bilden heter Filip, Liam och Johan och är riktigt sköna alla tre. Jag kommer typ inte ihåg sist jag träffade dem, men det var kul att Liam ringde och kollade om jag hade lust att ses. Så jag drog med mig Malin och drog hem till Liam. Han bor i Skåne nu för han går gymnasiet där så man vill ju såklart se honom när han kommer hem under loven! 

Det ska bli roligt på påsklovet för då ska vi antagligen dra ihop några gamla klasskompisar och ta en myskväll hemma hos Jasmine. Så jag har något att se fram emot och det gör det lättare att kämpa igenom dagarna. 

Upp