Ebba Åkerstedt

Fyller Myndig

Idag fyller jag 18 år! Jag har flera gånger fått frågan om jag känner mig äldre osv. men det känns egentligen inget speciellt. Det enda är väl kanske att det känns ganska sjukt när jag säger orden "jag är 18" högt. För det är ju faktiskt så att trots att det bara är ännu en siffra man lägger till åldern så betyder det ju mer ansvar att bli arton, men samtidigt mer frihet. 

Jag har iallafall haft en toppendag men fina gratulationer och presenter så jag är helnöjd! Mormor och morfar, farmor och farfar kom hem till mig så vi grillade och till efterrätt åt vi en jättegod tårta. Något som var lite roligt var att jag fick fyra presenter från Pandora och alla var berlocker till mitt Pandora armband. 

Av mamma och pappa fick jag en berlock som föreställer en tårta som det står HAPPY BIRTHDAY på, av min finaste bästa storebror fick jag är jättesöt uggla, vilket passar mig perfekt då jag älskar ugglor! Av farmor och farfar fick jag en liten hund som jag bara älskar! Ni ska bara veta hur mycket jag älskar hundar! Jag har sagt att jag lätt skulle kunna bo i en stuga ute i skogen sålänge jag har en hund, då skulle jag dö lycklig haha. Iallafall så av mormor och morfar fick jag en sååå fin berlock där två hjärtan hänger i varandra. 

Jag har haft en toppendag, och hoppas ni också har haft det bra!<3

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas