Ebba Åkerstedt

Intervaller i skogen

Förlåt att jag lägger ut ett inlägg så sent men jag kom precis på att jag inte publicerat något på ett tag så jag ville få ut ett, även om de flesta av er ändå inte kommer se det nu utan imorgon. 

Idag gjorde jag lite mer än att bara ligga i sängen och kollade serier, jag mötte upp Jonna och körde trappintervaller. Det var jobbigt men nödvändigt och jag märkte hur dåligt min kondition faktiskt är. Ska försöka ta tag i träningen den här sommar och skapa en "wow-effekt" när jag kommer tillbaka till skolan ;). Nej men om jag är allvarlig så är det väl mest för att jag vill må bra. Jag har ett trasigt knä till exempel som jag vill stärka upp så jag kan börja göra roliga saker igen, typ spela fotboll med kompisar eller åka på skidsemestrar. För som det ser ut nu så är det inte ens ett alternativ, vilket jag är riktigt trött på. 

Jag vill även försöka göra upp något schema för hur jag ska träna och vad jag ska träna varje dag och kanske även publicera mina framsteg på bloggen så att den får en större bredd. Men vi får väl se vad som händer med det. 

Ha det superbra!<3

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas