Ebba Åkerstedt

Bjurön

Förlåt för inga inlägg de här dagarna men som jag sa så är internet jättedåligt ute på ön. Här har ni några bilder på platsen jag älskar mest. 

Ha en bra dag!<3

Shopping och Bio

Igår vaknade jag upp hos Jonna och vi gjorde oss i ordning för att åka till Örebro för en shoppingdag. Vi var där i några timmar och vi fick båda med oss några plagg hem. För mig blev det två tröjor. När vi kände oss klara tog vi bussen hem igen och bokade biobiljetter hemma i Karlskoga och såg Me After You (Livet Efter Dig). Den var jättebra så det är ett tips! 

Idag ska jag åka till Bjurön och vara där till tisdag eller onsdag, beroende på hur jag känner då. Det ska bli skönt att komma bort lite från allt. Det är dåligt internet där så det är inte säkert att jag kommer kunna blogga därifrån, men jag ska försöka. 

Ha en bra dag!<3

En Sommarkväll i Juni

Hej mina fina läsare! Jag hoppas ni har haft en bra dag, för det har jag! 

Trots att den varit lugn och jag i stort sätt bara har spenderat dagen inomhus så har den varit bra. Det blev ett träningspass förut och körde då core vilket var riktigt skönt. 

Som ni ser på bilden så sitter jag just nu ute på altanen med en kaffetermos och datorn och det är helt underbart. Det finns nästan inget bättre en sommarkvällar och vädret får gärna fortsätta som det gjort nu! 

Som det ser ut just nu så kommer jag antagligen åka till Bjurön på fredag. Och för er som inte vet vad det är så är det en ö som ligger utanför Storfors där min morbror har en stuga. Finns ingen bättre plats på jorden, och om jag kunde skulle jag spendera hela sommar där. Ensam eller med sällskap. 

Ha en skön kväll!<3

Intervaller i skogen

Förlåt att jag lägger ut ett inlägg så sent men jag kom precis på att jag inte publicerat något på ett tag så jag ville få ut ett, även om de flesta av er ändå inte kommer se det nu utan imorgon. 

Idag gjorde jag lite mer än att bara ligga i sängen och kollade serier, jag mötte upp Jonna och körde trappintervaller. Det var jobbigt men nödvändigt och jag märkte hur dåligt min kondition faktiskt är. Ska försöka ta tag i träningen den här sommar och skapa en "wow-effekt" när jag kommer tillbaka till skolan ;). Nej men om jag är allvarlig så är det väl mest för att jag vill må bra. Jag har ett trasigt knä till exempel som jag vill stärka upp så jag kan börja göra roliga saker igen, typ spela fotboll med kompisar eller åka på skidsemestrar. För som det ser ut nu så är det inte ens ett alternativ, vilket jag är riktigt trött på. 

Jag vill även försöka göra upp något schema för hur jag ska träna och vad jag ska träna varje dag och kanske även publicera mina framsteg på bloggen så att den får en större bredd. Men vi får väl se vad som händer med det. 

Ha det superbra!<3

Skolavslutning 2016

Idag var det skolavslutning och jag hade självklart på mig min nya vita sommarklänning. Själva avslutningen var i gymnastikhallen klockan nio där några uppträdde osv. och sen bjöd mentorerna klassen på glass och sen var vi klara att få åka hem. Jag och Jasmine har tagit bilder från våra skolavslutningar i flera år så det var ju ett måste, och vi har även en liten tradition att ta en årlig puss som ni ser på andra bilden. 

Ha en superbra sommar!<3

Sommarlov Närmar Sig

Den officiella skolavslutningen är på torsdag, men jag tog mitt sommarlov idag för efter provet idag blev jag klar med allt i skolan. Det firades med en tur till stan med Hanna där jag hittade en vit klänning på Jon & Jonna och en byxdress på H&M. Vi tog även en fika på Som Hemma och det var supergott! 

Ha det så bra!<3

Världens Finaste Vänner

Jag har världens bästa vänner! Igår skulle jag träffa Jasmine och Julia för en myskväll hemma hos Jasmine, men det jag inte visste var att de tillsammans med Malin fixade en överraskning för mig! Jag fyllde ju år för snart en månad sedan och de var så gulliga som gjorde det här :') Jag hade verkligen inte aning om det så de lyckades verkligen att göra det till en överraskning. De hade till och med gjort en supergod tårta! Det bästa var väl den fina presenten jag fick, ett armband med små hjärtan på från EDBLAD.

Älskar dem av hela mitt hjärta<3

Officiellt Sommar

Det är äntligen juni vilket betyder att det är officiellt sommar! Vädret har verkligen visat det också för vad varmt det har varit, man har ju verkligen svettats ihjäl även fast man gått runt i kjol och linne. Jag har inte riktigt bestämt mig för hur jag känner inför värmen... Samtidigt som det är skönt att äntligen slippa frysa så är det så otroligt jobbigt att bli så varm! Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med mig själv. 

Det bästa med sommaren iallafall är att man på kvällarna/nätterna kan vara ute i tunna kläder utan att frysa och att det är så ljust. Älskar det! Jag känner även att jag kan njuta av det lite extra när jag endast har ett prov kvar och sen är jag klar med hela skolan! Sommarlovet ska bli så skönt. 

Idag har jag varit på bio med Stina också. Vi såg på Warcraft och den var riktigt bra så det är ett stort tips! 

Ni får ha en bra helg!<3

 

Upp