Ebba Åkerstedt

Två veckors tystnad

Nu gjorde jag något jag sa att jag inte skulle göra och det var att glömma bort bloggen... Det är drygt två veckor sedan jag bloggade så jag tänkte att jag skulle uppdatera lite om vad jag har gjort. 

På fredagen för två veckor sedan fyllde Lovisa (tjejen i solhatt) 18 år så då hade hon en liten fest för sina närmaste vänner och det var Hawaii-tema så då var det bara att klä upp sig. Problemet var väl att jag inte hade någon passande outfit, men jag hittade en ganska billig byxdress som var vit med blå löv på (ni ser på bilden). Det var en lugn och mysig kväll och det blev heller inte överdrivet sent så man kom i säng relativt tidigt.

Måndagen efter, alltså förra veckan, så började jag mitt sommarjobb ute på Kilsta. Eftersom jag har haft arbetstiderna 07.00 - 15.30 så har det blivit tidiga morgnar och ganska långa dagar. Men eftersom det var jag och fem sommarjobbare till så blev det aldrig tråkigt utan man hade någon att prata med hela tiden. Vi fick göra lite olika saker, som att trimma gräs, måla, rensa sly osv. Det har varit jättebra, men nu efter två veckor så gjorde jag min sista dag idag och jag har sommarlov på riktigt igen. Jag och de andra tre tjejerna tog en lunch på Amadeus eftersom vi fick sluta 12.00 och det blev en trevlig avslutning på det hela. Självklart var det supergott också! 

Annars har jag inte gjort så mycket de här veckorna. Förra helgen träffade jag Julia och Malin och deras pojkvänner och vi hade en spelkväll och åt lite gott. Igår träffade jag Julia igen och vi tog en promenad till stan där vi köpte Max som vi tog med ner till sjön och åt ute på bryggan. Det var jättemysigt under tiden vi åt, men det började tyvärr blåsa och eftersom klockan var runt åtta på kvällen så blev det kallt och vi knallade hemåt igen. 

Hoppas allt är bra med er!<3

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas