Ebba Åkerstedt

Julia 18år

I lördags var det Julias tur att firas på sin 18-årsdag! Hon fyllde år på torsdagen men helgen var ju bättre för firande. Hon fick en massa fina presenter från familj, släkt och vänner och hon är verkligen värd det allra bästa. 

Förutom festen har jag mest bara tagit det lugnt. Jag har kommit igång ganska bra med träningen igen, vilket känns underbart! Jag var på Body Combat i söndags med Jonna och det är det roligaste träningskonceptet jag gjort! Jag sov även hos Jonna då och på morgonen gick vi upp klockan 8 (jag upprepar klockan 8!!!) för att åka och träna igen. Då körde vi Sprint i 30min. Det är bland det jobbigaste jag gjort men det var kul också och riktigt bra träning. 

Jag och Hanna har fixat en resa till Ullared också! Nästa lördag blir det en bussresa dit, vilket kommer ta ca. 6h... Men vi åker 02.30 på natten så vi får ju sova på bussen och så kommer vi fram vid 08.00, så lagom tills det öppnar och vi åker hem igen vid 17.00 så vi kommer få ungefär 9h shopping. Det är mer än gott om tid att gå runt där inne. Men jag är så taggad! Och jag tycker att det kommer bli extra roligt att åka dit med en kompis och inte med familjen. 

Idag har jag varit och tränat och efter det bjöd Julia mig och Hanna på pasta carbonara och vin. Jag säger ju bara att maten var helt underbar! Sen åkte vi ner till stranden och tog ett kvällsbad och vattnet var riktigt skönt! 

Hoppas ni har haft det bra de senaste dagarna!<3

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas