Ebba Åkerstedt

Skolstart och annat ointressant

I brist av bilder (som vanligt...) så har ni här en bild av mig med mina nya hårfärg! Jag har varit blond förut, men absolut inte såhär blond! Men jag är iallafall supernöjd! Mitt mål är ju dock att få närmare vitt hår så att jag sedan kan färga silvergrått! Tycker det är såå snyggt! Jag börjar redan få lite resultat med mitt silverschampo, men det är inte ens nära färgen jag vill ha som slutresultat. Jag trivs så mycket bättre som en blondie.

Om jag nu bortser från mitt hår... Så har ju faktiskt skolan börjat igen. Det är lite blandade känslor. Samtidigt som det är skönt att träffa kompisar och få en någorlunda strukturerad vardag så väger läxor och tidigare mornar ner ganska tungt. Jag ska läsa klart en bok tills på torsdag men det går trögt ska jag säga er. Det är nämligen en bok som Voltaire skrivit och den är sjukt ointressant. Det finns nästan inga detaljer av händelserna och man så gott som flyger genom tiden. Efter bara några kapitel hade redan sex månader passerat. 

Jag ska inte fortsätta tråka ut er med prat om skolan utan jag ska snart gå och lägga mig och så önskar jag er en fortsatt bra tisdagskväll! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas