Ebba Åkerstedt

Outfit

För några månader sedan fick jag en fråga i skolan om jag var emo eftersom jag hade svart nagellack. Jag svarade nej av ren reflex eftersom jag (och jag antar att många av er) såg det som något man inte vill vara. Att vara emo har inte fått så bra reaktioner och jag tror jag blev rädd för vad han skulle sagt om jag sa ja. 

Istället skulle jag har frågat honom vad han tyckte och att hans intryck av mig stämde. Lika väl som alla andras intryck. För är det inte så att alla faktiskt får tycka vad man vill? Men vad spelar det egentligen för roll vad andra tycker? Det är ju ändå intrycket man har av sig själv som betyder något. Gillar man det man ser så är det helt klart toppen, annars kanske man behöver göra något annorlunda. 

Jag tänkte att jag skulle dela med mig lite av hur jag ser mig själv. Oftast trivs jag ganska bra med mig själv och det kan jag säga beror på vilka kläder jag har på mig. Jag vill inte ge mig själv en etikett. Jag är inget emo, ingen hipster, ingen grunge. Samtidigt är jag även allt det där och lite till. 

Kläderna på bilderna ovan är bara en bråkdel. 

Jag får ofta höra frågan: "Har andra på sig sånt där?" och jag svarar alltid likadant: "Jag vet inte och jag bryr mig inte för jag vill varken vara eller se ut som alla andra" 

Hela nästa vecka tänker jag lägga ut bilder varje dag på "dagens outfit".

Flummigt inlägg, men vem bryr sig. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas