Ebba Åkerstedt

Några dagar med Jonna

Här har ni några bilder från några av de dagar som jag har spenderat med Jonna. Vi har faktiskt suttit på biblioteket några gånger och pluggat! Hur duktiga är vi inte!? Vi har även ätit ute, fikat, tränat och gått på bio. Vi såg Point Break, en riktigt bra film! Rekommenderas starkt!

Sedan sist

Det är nästan tre veckor sedan jag publicerade ett inlägg och det är jag så ledsen för. Jag vet egentligen inte varför jag inte har lagt upp något, för det är inte så att jag inte har haft saker som jag kunnat lägga upp och berättat. Jag har bara inte riktigt haft motivationen till det tyvärr. 

Just nu har jag precis ätit kebabrulle och ska snart iväg till Hanna. För det mesta har jag bara legat i sängen idag. 

Jag tänkte att jag ska dra lite snabbt vad som hänt de senaste veckorna. Alla hjärtans dag har ju varit och då fyllde även min bror 20 år så familjen tillsammans med mormor och morfar firade honom med lite god mat och tårta. Jag har varit på en 18 års fest för en kompis, vilket var riktigt kul! Jag har tränat ganska mycket, haft lite myskvällar med kompisar osv. 

Mitt sportlov har varken varit lugnt eller händelserikt. Jag har tränat och varit med kompisar bara. 

Förhoppningsvis ses vi snart igen!<3

Lite nya grejer

Igår satte jag och mamma ihop min nya hylla och det blev superbra. Jag fick även in den i rummet igår, men jag ställde inte in saker i den fören idag. Har varit och köpt lite nya växter och nu när det finns lite mer saker på väggarna så känner jag mig mer och mer hemmastadd i rummet. Så nu har jag det så mysigt! 

Ta nu vara på era sista timmar på helgen innan måndag imorgon!

Montering av möbel

Idag blev det en sväng till Mio i Kristinehamn för att köpa möbler. Det ni ser på den här bilden ska monteras ihop och bli en hylle, en sån här stege. Den ska stå bredvid sängen och blir då automatiskt mitt nattduksbord. 

Dagens outfit - 1

Jag vill börja med att be om ursäkt... För det första så har jag inte bloggat på en vecka och för det andra så sa jag att jag skulle lägga ut bilder på den här veckans outfit för mig. Det försvann ju dock ganska snabbt från mitt huvud. 

Men jag börjar idag istället och idag hade jag ganska basic kläder på mig. En svart långärmad och ett par svarta utsvängda byxor. Till detta hade jag ett par kamouflagekängor också.

 

Nu ska jag försöka sova, Natti!  

Upp