Ebba Åkerstedt

Pixie cut

Två riktigt dåliga bilder som vanligt... Jag ska önska mig ett kamerastativ i julklapp så att jag kan få lättare att ta bra bilder med den, på bland annat mig själv så det blir lite roligare bilder! 

Iallafall... Jag har klippt av mig allt hår! Nästan iallafall haha. Jag var så nervös hela dagen innan jag skulle till frisören, men jag är riktigt nöjd och glad över att jag vågade göra det. Först var ju tanken att jag skulle vänta med att klippa kort till efter bal och student, men varför vänta? Och på tal om det så har jag beställt bal- och studentklänning idag! Jag hoppas verkligen att de är som föreställer mig, för är de det kommer det bli så skönt att ha det överstökat och slippa tänka mer på det. Bilder på klänningarna får ni dock inte än, utan antingen när jag fått dem eller när studenten närmar sig. 

Igår var det ju andra advent och då slog jag in lite julklappar och på eftermiddagen åkte jag hem till Julia tillsammans med Astrid för en fika, vilket var supermysigt. Vi satt bara och pratade i ett par timmar innan jag åkte hem. Förutom det har typ inget hänt sedan sist. 

- Ha det bra!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas