Ebba Åkerstedt

Kusiner från Hede

Igår var det meningen att jag skulle träna på kvällen, men istället åkte jag till mormor och morfar med mamma och pappa för mina kusiner från Hede är i stan och hälsar på. Mamma hade bakat en supergod "rulltårta" med maräng, grädde, choklad och hallon. Det är bland det godaste jag har ätit! Fast så är det väl oftast med hembakat antar jag, det slår det mesta. Så har ju lilla sladdis-kusinen blivit "stor",  hon har redan blivit fem månader och det är en så underbar ålder! 

Shopping i Örebro

Idag blev det en spontantur till Örebro för shopping med Julia. Det blev inte att vi var där så länge för vi kunde inte åka dit fören halv fyra och så tog vi bussen hem vid nio. Jag fick iallafall med mig ett par svarta Jeans från JC, en bikini och ett par örhängen från Cubus. Det blev även att vi åt middag där och det blev en buffé på en kinarestaurang, och det var supergott! 

När jag kom hem var jag tvungen att klippa brorsans hår för han ska till Weekend festivalen imorgon så han ville få ordning på håret. Nu ska jag kolla på en serie som jag nyligen har hittat. The Tomorrow People heter den och är från 2013 så det kanske är någon som sett den? Om inte så tipsar jag! 

Ha det så bra!<3