Ebba Åkerstedt

Nygjorda klor

Hej mina kära läsare! 

Som ni ser på bilden har jag fixat mina naglar och det gjorde jag igår. Det är första gången jag har gjort akrylnaglar och jag är supernöjd! Jag håller fortfarande på att vänja mig med dem för vanligtvis hatar jag långa naglar och klipper därför av dem så långt det går. Jag kan ju bara säga att det är en riktigt utmaning att skriva det här inlägget på datorn. Men som sagt så är jag supernöjd och gjorde dem på Salong Linda här hemma i Karlskoga. Tyvärr kommer jag nog inte kunna fortsätta att "underhålla" dem då priset drar iväg ganska snabbt om man gör det flera gånger och än så länge är jag bara en fattig student som måste klara sig på tusenlappen varje månad. Anledningen till att jag unnade mig detta nu är för att jag har jobbat i sommar och kände att jag kunde vara lite slösaktig. Sedan handlar det ju självklart om prioriteringar.

Idag gick jag upp kl. 08.00 för att dra iväg på ett spinningpass på gymmet som började 09.15. Det var helt underbart och det är så skönt att känna att man är klar med dagens träning så man kan göra annat resten av dagen.

Jag vet inte när ni börjar skolan för alla börjar ju olika runt om i Sverige, men jag börjar iallafall på måndag vilket betyder att jag bara har en sovmorgon kvar. Hoppas ni njuter av de sista dagarna på sommarlovet! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas