Ebba Åkerstedt

Ayia Napa klappart och klart

Studentresan är bokad till Ayia F*CKING Napa!! 

Ber om ursäkt för språket men jag är så himla taggad! Jag, Jasmine, Julia och Vilma ska åka tillsammans och dela rum på hotellet Melpo Antia. Vi fixade en lägenhet så vi har eget pentry, vilket känns helt underbart så var kan laga vår egen mat eftersom vi inte lagt till några måltider. För er som har bra koll på festligheterna i Napa vet att det är Christabella hotell som är centrumet för studentfestandet, men vi valde att inte bo där för att kunna komma undan allt när vi vill sova och slappa osv. för man vet ju aldrig hur länge folk festar in på nätterna så det är skönt att komma bort från oväsendet om man skulle vilja det. Så vårat hotell ligger ca. 15 minuter därifrån. 

På bilden ser ni hotellets pool och jag är ganska glad för att det i bakgrunden sticker fram en McDonald's skyllt vid pariserhjulet. Alltså finns det smidig mat tillhands förhoppningsvis dygnet runt. Jag blev rätt sugen på pariserhjulet också nu när jag tänker efter haha. 

Vi åker vecka 22 den 29 maj och åker hem den 5 juni. Då är vi hemma natten till tisdag vilket betyder en dag innan balen... Och två dagar efter det är det student så jag har fullt upp där en tid framöver. 

Njut av helgen nu!<3

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas