Ebba Åkerstedt

Plättfrulle

Sov så underbart skönt inatt! Och det trots att jag drömde om spindlar som var i samma storlek som den största i Harry Potter filmerna. När jag vaknade var det ljust i rummet för att solen sken och jag var så himla sugen på pannkakor. Brorsan jobbade och mamma och pappa skulle till Åtorps marken så jag gick upp och lagade plättar till mig själv. Som jag åt till en film. Det var riktigt gott! 

Nu ikväll blir det att träffa några kompisar så får vi se vad vi hittar på.

75 års kalas

Jag vill först och främst gratta min fantastiska mormor som fyller hela 75 år idag! I lördags firades mormor och eftersom hon fyller 75 år så blev det storkalas och en stor del av släkten kom. Allt började klockan 12.00 på Degernäs där mormor och morfar bjöd alla på lunchbuffé. Efter maten serverades en god efterrätt och kaffe. Efteråt åkte alla tillbaka till Karlskoga, hem till mormor och morfar för att fortsätta umgås och även där äta lite fika och lite senare mat. (Hela dagen bestod av mat känns det som). Mamma och hennes tre bröder hade lagt ihop pengar till en utlandsresa till Spanien till både mormor och morfar och det är All Inclusive så de kommer nog ha det riktigt skönt! 

God Morgon

På morgonen tycker jag självklart att det kan vara mysigt att sätta på en film eller ett avsnitt av en serie. Men det jag tycker är absolut mysigast är att koka en kopp te och att antingen sitta och läsa eller skriva med musik i bakgrunden. 

Jonna Sjöberg

Jonna Sjöberg... Vilken härlig människa hon är. Jag är så glad att jag har henne i mitt liv.

Jag och Jonna hade idag "filmmys", bara det att vi inte kollade på nån film utan vi satt istället och pratade om allt mellan himmel och jord. Sen kollade vi på lite gamla bilder på datorn och tog en nostalgitripp. Genom alla år vi har varit kompisar så har vi samlat på oss några minnen och jag har njutit av varenda en! Alla borde ha en Jonna Sjöberg i sitt liv ♥

Sedan skolstarten

Sedan skolan började har ganska mycket hänt. Självklart har jag ju umgåtts med kompisar för det får man ju inte sluta göra bara för att man har skolan och tänka på...

Iallafall... Jag trivs jättebra i den nya klassen jag går i, alla är jättesnälla och trevliga. Till en början var det lite jobbigt i och med att jag inte riktigt kände någon, och att jag hade lämnat en så bra klass fick inte den känslan att försvinna. Men nu är allt bra och jag tänker inte så mycket på att det är jobbigt att gå till skolan! 

Bortsätt från det så har nästan allt från det att skolan började varit bra. En helg blev det lite partaj vilket var superkul! Och det var inga mindre än min gamla klass som hade en klassfest som jag fick komma på! Är så glad att de fortfarande vill ha med mig på deras upptåg! 

Sedan har jag umgåtts mycket med Malin och Julia och i fredags åt vi tre middag på Joan's och det var jättegott! Där satt vi i några timmar och bara pratade och umgicks. 

Upp