Ebba Åkerstedt

Halv åtta hos mig

Igår var första kvällen av våran "halv åtta hos mig" och vi var då hemma hos mig. Till förrätt gjorde jag tortillasnittar med sallad till, till varmrätt blev det kroketter och fläskfilé med mögelostsås och slutligen till efterrätt en slags choklad tårta. Allt var jättegott och självklart skulle jag ju vilja ta all äran själv med matlagningen, men jag måste ge lite kredd till mamma som hjälpte mig med varmrätten. 

Det var iallafall såå mysigt och man får aldrig för mycket av dessa två underbara flickor! De hade till och med sig en jättefin blombukett till mig och jag bara älskar dem! Jag tyckte blommorna var jättefina så jag var ju bara tvungen att torka dem för att kunna spara. Det är så fint med torkade blommor tycker jag, plus att det går att spara dem nästan hur länge som helst också så då får man njuta av dem väldigt mycket längre än i vanliga fall. 

Volvo XC60

För några månader sedan beställdes denna godin och nu är den äntligen vår! Eller rättare sagt mammas och pappas, men jag har blivit lovad att jag ska få köra den! Det bästa med den skulle jag säga är ljudet. Basen är ju helt otrolig så jag längtar till mina och mammas bilturer som kommer. Då blir det att lyssna på musik. 

Förutom att bilen blev hämtad idag så har jag gymmat. Det var riktigt skönt efter att inte ha tränat på några veckor. Det är ju extra roligt också när det går bra och man känner att det fortfarande finns styrka kvar i kroppen. 

Blodmånen

I söndags natt kunde man vid fyratiden se blodmånen på himlen. Det var ganska häftigt, men jag trodde att det skulle vara mer färg så lite besviken blev jag om jag ska vara ärlig. Det här är iallafall den bästa bilden jag lyckades ta för jag hade inte rätt objektiv för att kunna ta en bättre och inte heller ett stativ så kameran var inte helt stilla när jag tog bilden. Missade man att se blodmånen så får man vänta cirka 18 år innan den syns igen så jag är glad att jag orkade gå ut. 

Upp