Ebba Åkerstedt

Dagarna går

Det är redan över en vecka sedan sommarlovet började. Hur sjukt är inte det? Sedan jag slutade skolan har en del hänt. Min bror Edvin tog studenten vilket firades med underbar mat och umgänge med familj, släkt och vänner. På måndagen efter skolavslutning och student så började jag jobba. Jag jobbar på ett äldreboende, det är inom kommunen så jag jobbar bara fyra timmar om dagen i tre veckor och tjänar inte så mycket, men det är ändå ett jobb. Och pensionärerna som bor där är så gulliga och det är ett ganska lugnt jobb så det passar mig. 

Under vardagarna när jag jobbar har jag inte gjort så mycket annat, mest tagit det lugnt hemma. Men i fredags när det var midsommar blev det fart. Jag firade tillsammans med Malin och Julia och deras pojvänner och det var riktigt kul! Vi satt ute på Malins altan och bara chillade tills några fler kom och vi drog ut. Vi skulle gå till Statiol, vilket tog cirka två timmar att komma till och sen ungefär en timme att komma tillbaka från. Så från ett till halv fyra var vi ute och vandrade. Jag kom inte hem förens fyra, men oj vad roligt vi hade och det kommer helt klart göras om! 

Igår umgicks jag också med Malin och Julia och idag har jag varit vid näset och badat med Astrid! Jag vaknade kvart över två idag så det blev inte en så lång stund nere vid stranden, men vi hann att bada och umgås lite. Sola var inte en så stor idé eftersom det var molningt. 

Sedan var det ju självklart balen också! Edvin och hans "dejt" var så fina och jag måste säga att jag är en stolt syster! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas