Ebba Åkerstedt

Sommar fräsch

Jag kan inte fatta att jag vågade klippa av mig håret!! Jag har dock varit jättesugen på det länge så bestämde jag mig nu helt enkelt. Hehe äsch, vad är livet utan lite risker? ( :P ). Tyvärr så är det ju i princip omöjligt att få det precis som man vill ha det och att få det helt jämt när man klipper sig själv, därför ska jag boka klipptid imorgon. Det blev lite ojämt och jag vill ha det lite, lite kortare. Typ en centimeter eller så. 

I alla fall så är jag nöjd med håret i det stora hela! Nu känner jag mig verkligen sommar fräsch!

Dagarna går

Det är redan över en vecka sedan sommarlovet började. Hur sjukt är inte det? Sedan jag slutade skolan har en del hänt. Min bror Edvin tog studenten vilket firades med underbar mat och umgänge med familj, släkt och vänner. På måndagen efter skolavslutning och student så började jag jobba. Jag jobbar på ett äldreboende, det är inom kommunen så jag jobbar bara fyra timmar om dagen i tre veckor och tjänar inte så mycket, men det är ändå ett jobb. Och pensionärerna som bor där är så gulliga och det är ett ganska lugnt jobb så det passar mig. 

Under vardagarna när jag jobbar har jag inte gjort så mycket annat, mest tagit det lugnt hemma. Men i fredags när det var midsommar blev det fart. Jag firade tillsammans med Malin och Julia och deras pojvänner och det var riktigt kul! Vi satt ute på Malins altan och bara chillade tills några fler kom och vi drog ut. Vi skulle gå till Statiol, vilket tog cirka två timmar att komma till och sen ungefär en timme att komma tillbaka från. Så från ett till halv fyra var vi ute och vandrade. Jag kom inte hem förens fyra, men oj vad roligt vi hade och det kommer helt klart göras om! 

Igår umgicks jag också med Malin och Julia och idag har jag varit vid näset och badat med Astrid! Jag vaknade kvart över två idag så det blev inte en så lång stund nere vid stranden, men vi hann att bada och umgås lite. Sola var inte en så stor idé eftersom det var molningt. 

Sedan var det ju självklart balen också! Edvin och hans "dejt" var så fina och jag måste säga att jag är en stolt syster! 

Börjar om på nytt

Som rubriken säger så ska jag börja blogga igen och då börja om från första början. Igen. De senaste månaderna har jag inte bloggat något och när jag väl gjorde det så knövlade jag väldigt mycket. På det sättet att jag inte var så aktiv i mitt bloggande, men också med att jag bytte bloggplats och så. Som jag sagt så många andra gånger så ska jag ändra på det och den här gången tänker jag hålla det. 

Samtidigt som det var skönt att ta en paus från mitt bloggande så har jag ändå saknat det. Att kunna skriva av mig mina känslor och bara dela med mig om mitt liv. Så jag hoppas du stannar kvar! 

Upp