Ebba Åkerstedt

Julhandling med Julia

Hejsan allihopa! Jag är så glad för imorgon är den sista skoldagen och på fredag är det julavslutning! Sedan har jag lov i mer än tre veckor, hur härligt är inte det!? 

Jag längtar jättemycket till Julafton för nu har jag börjat pricka av personerna jag ska köpa julklappar till. Det bränner i plånboken men värmer i själen. Jag älskar verkligen att få ge bort julklappar, speciellt när man känner sig nöjd med dem! Jag var på stan idag med mina fina Julia och vi gick runt och kollade lite. Jag köpte en svart topp och hon en kofta som jag skulle säga va gräddvit. Jättefina båda två. Sedan skulle vi fika men det blev att vi köpte en club toast på Som Hemma. Vi tog även en te efter och bara satt och pratade. Så mysigt och så roligt att få träffa henne igen, känns som det var så länge sedan jag träffade henne! 

Jag köpte iallafall present till mamma och pappa som jag hoppas de blir glada över. Jag köpte även gardiner och en taklampa till mig själv. Med mammas pengar då för mitt nyrenoverade rum är min julklapp så då betalar de det mesta av inredningen också. Jag kommer ju behöva köpa nån mer gardin för den jag köpte nu är en julgardin så den kan jag ju inte ha året runt. Taklampan är inte uppsatt än så en bild på den får komma upp senare, men jag säger bara att den är riktigt snygg och den är precis en sån som jag vill ha! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas