Ebba Åkerstedt

GOD JUL

GOD JUL till er alla! 

Jag hoppas ni haft en lika bra och mysig jul som jag har haft. Det är antagligen många av er som fortfarande har besök eller är på besök, men för mig som nu ska kolla på film med mamma och pappa snart så skulle man kunna säga att julen är över. Våra gäster har gått och alla paketen är öppnade. Julmaten var såå god och fikat efter paketöppningen var ännu godare. 

På tredje bilden ser ni lite av det jag fått idag och som ni kanske förstår så är jag mest nöjd över den fina Kenneth Cole klockan och Pandora armbandet jag fick av mamma och pappa! Klockan fick jag dock välja ut själv igår när jag och pappa var och köpte en klocka till mamma. Fick även en berlock till Pandora armbandet och det syns dåligt på bilden men det är ett hjärta.

Till vänster i bilden ser ni en annan klocka och den fick jag fina Julia! För två dagar sedan var jag och Julia hemma hos Malin och så hade vi julklappsbyte. Vi hade så mysigt verkligen och jag längtar tills jag får träffa dem igen! Men förutom det ni ser på bilderna så fick jag även några träningströjor, naturgodis och sänglakan. Är så nöjd med den här dagen och jag tror att de presenterna jag gav bort också blev uppskattade. 

En riktigt lyckad jul blev det och jag vill ännu en gång önska er en god jul!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas