Ebba Åkerstedt

Dag 1

Första skoldagen är avklarad och jag har väl lite blandade känslor om det. Samtidigt som det är skönt att komma tillbaka till lite rutin så känns det så tråkigt att börja med plugg igen. Plus att jag har bytt klass så jag måste lära känna fler nya människor. Anledningen till att jag bytt klass är för att jag bytt linje. I ettan gick jag det naturvetenskapliga programmet och nu går jag det samhällsvetenskapliga programmet. Som tur är så känner jag redan några i den klassen. Fast jag kanske inte ska säga att jag "känner" dem, för det är inga som jag har ungåtts med tidigare, men jag vet att dom är snälla så det kommer nog inte bli så svårt att lära känna dom. 

När jag tänker på allt så tror jag att allt kommer ordna sig och bli bra!

Kräftskiva

Igår hade jag en jättemysig kväll med vänner! Julia, Malin, Eddin och Oscar kom hem till mig på kräftskiva. Det var riktigt gott och vi satt och pratade i flera timmar. Det blev även att vi gick ut och spelade lite fotboll på kilstaplanerna. Det var iallafall en lyckad kväll och ett perfekt avslut på sommarlovet. 

Det blir antagligen att träffa dem ikväll igen och kolla skräckfilm. Nu ska jag hem till Jonna en stund och planera USA resa!

Ny header

Nu har jag fixat en ny header och bilden har den så duktiga fotografen Lovisa Ekeroot tagit! Kika gärna in på Lovisas fanastiska blogg www.loviisaaa.devote.se !! 

LITE DÅ ~ LITE NU

För en och en halv vecka sedan åkte jag ut med Hanna till Bjurön som ligger utanför Storfors. Min morbror har en stuga där som vi spenderade några nätter i. Det var mysigt! Tyvärr blev jag sjuk förra fredagen, vilket var dagen jag åkte hem. Jag fick feber och hade det i cirka fem dagar. När jag trodde att jag blivit frisk så fick jag öroninflammation istället... Så typiskt i och med att jag blev sjuk lakomt till sommarlovets sista vecka och även sommarens finaste dagar. Så nu går jag på penicilin och med ett öra som tjuter nonstop och lite huvudvärk på det. 

Förutom det så har jag den här veckan varit på bio två gånger med Jonna. Vi två har även bestämt oss för att åka till USA nästa sommar! Jag har släktingar där som vi kan bo hos. Jag längtar så! 

Igår träffade jag Malin och Julia, vilket var så behövligt då vi inte har träffat varandra på ett tag! 

Upp